Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Алфа 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнение за Алфа 166

Здравейте колеги, наскоро карах една 166ца и останах приятно впечатлен от автомобила.. а аз трудно се впечатлявам... та в този ред на мисли се замислих, не искам ли една да си купя.. та искам да попитам какво да гледам при покупка на такъв автомобил? Достатъчно здрави ли са или не правят изключение от правилото за алфа.. а по точно - алфа или нова или никаква.

Интересно ми е да изкажете мнение за колата от линка -
    http://www.mobile.bg/11418417487129963

Колата която карах беше 2.4, 150 коня, ръчка.. не знам с този автомат динамиката как е и дали пак ще е така пъргава, но това е едно от нещата които ми хареса..

Благодаря за отговорите!

Тази е удряна отпред ербеците не работят и термостата и е за смяна.
    Last edited by Росен Желев; d.m.y г., 23:54.
    Алфа 166 2.4 JTD

Comment

ОК, мерси а тази .. софийска е и ще ми е по лесно да я видя.. какво е важно да се гледа по тези автомобили, освен стандартните неща..

http://www.mobile.bg/11385313889364555

Comment

Каквото и на другите коли най вече състоянието на двигателя, турбото, окачването, съединиел, демпферен маховик .

По скоро тази

http://www.cars.bg/c941900
        Last edited by Росен Желев; d.m.y г., 00:06.
        Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Колега има писано много и е дъвкано 1000 пъти това за + и - на 166-та,потърси малко с търсачката и ще намериш доста полезна информация.
          Успех.

Comment

...
            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 23:11.

Comment

И след това да добави още 3000 - 4000 лева, докато 159-ката за 7500 лева, заприлича на кола.
              Ще се намери и добра 166-ца, просто трябва малко време, не са точно масови след фейслифта.
              Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
              Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

...
                Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 23:11.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                  Моят съвет към колегата е да добави още около 2 000 лева и да си купи 159.
                  2 000 лева не са някаква астрономическа сума, докато предимствата на 159 пред 166 са многобройни, а недостатъците - нито един.
                  На мен 166 ми харесва повече, преди фейса, а и е по- висок клас.
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Май трябва 159 да покарам.. освен че е по тясна с какво е по добра от 166? Мерси. Интересува ме автоматика надежден ли е?

Comment

...
                      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 23:12.

Comment

Не ми звучите добре момчетааа

Comment

Няма как да ти кажа, какво ще ти хареса на теб и затова си мълча.
                          Аз лично бих предпочел 166 FL.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от alfa169 Покажи съобщение
                            Не ми звучите добре момчетааа
                            Моята е на 250 000 и е като от магазина. Виждал съм такива, че ми е било жал да ги гледам.
                            Сменял съм дреболии. Най- скъпия ремонт беше съединител. Не ми се вярва да съм дал повече от хилядарка през всичките години.
                            Купих я евтино и две години след това нямаше нужда от ремонти.
                            Аз не мисля и никога не съм мислил ,че скъпо означава непременно хубаво.
                            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                              Моят съвет към колегата е да добави още около 2 000 лева и да си купи 159.
                              2 000 лева не са някаква астрономическа сума, докато предимствата на 159 пред 166 са многобройни, а недостатъците - нито един.
                              по-голяма глупост не бях чувал
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                              X